Fri frakt vid köp över 300 kr

Snabb leverans inom 1-3 dagar

14 dagars öppet köp

info@medgear.se

Om Medgear

Ett företag med mångårig erfarenhet inom vård & hälsa

Medgear grundades av Dr. Per Hemberg som efter sin mångåriga erfarenhet inom vård och hälsa identifierat ett stort behov av kompressionsstrumpor. Dr. Hemberg driver Pålsboda Vårdcentral utanför Örebro och har dedikerat sitt liv till att hjälpa människor — framförallt med deras hälsa och välmående.

Produkterna som säljs på Medgear är specialtillverkade och rekommenderade av läkare. I vårt sortiment hittar ni främst kompressionsstrumpor vars syfte är att stimulera blodcirkulationen i benen för att i slutändan skapa ett bättre välmående. Kompressionsstrumpor är inte endast till för personer med tydliga behov för ökad cirkulation, utan rekommenderas även till alla vid långa flygningar, träning och på arbetsplatser där man inte har möjlighet att kontinuerligt röra på sig — exempelvis kontorsarbete.

Bland våra leverantörer hittar ni bland annat Juzo som är världsledande inom medicinska hjälpmedel och banbrytande inom kompressionsstrumpor.

Medgear.se drivs av Dr. Hemberg tillsammans med sonen Erik, som har en stor passion för e-handel. Vår drivkraft är att erbjuda de bästa produkterna till de bästa priserna och leverera på snabbast möjliga sätt.

Alla produkter skickas från vårt lager i Pålsboda, Sverige.

Har du frågor? Maila gärna oss på info@medgear.se

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.